Servicii de publicitate - Politica de confidențialitate a datelor

Ultima actualizare: 29.02.2024

ARB | CanFR | DE | DK | EN I ESP | FR | HU | IT | NL | SE

1. Introducere

Această Politică de confidențialitate a datelor - Servicii de publicitate Invenda - Politica de confidențialitate a datelor prezintă modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm datele legate de serviciile noastre de publicitate.

2. Informațiile pe care le colectăm

Putem colecta diverse tipuri de informații legate de publicitate, inclusiv:

 • Date anonime: Informații care nu permit identificarea personală legate de interacțiunile pe ecran, cum ar fi impresiile publicitare, timpul de ședere și datele demografice ale publicului.

 • Date de localizare: Informații geografice asociate cu locațiile dispozitivelor.

 • Date despre dispozitiv: Informații despre dispozitive, afișaje, inclusiv tipul de dispozitiv, software-ul și sistemul de operare.

3. Cum colectăm informațiile

Colectăm date publicitare prin diverse metode, inclusiv:

 • Senzor optic și ecran: Senzori optici, ecran și tehnologii terțe încorporate în soluțiile noastre pentru a capta interacțiunile și analizele publicului.

 • Surse de date de la terți: Date obținute din surse terțe pentru îmbunătățirea audienței și calcularea amprentei.

4. De ce sunt dispozitivele noastre echipate cu un senzor optic?

Invenda utilizează un senzor optic și un software dezvoltat de terți pentru a estima numărul de persoane care trec pe lângă și se uită la ecranele noastre. Soluția poate estima, de asemenea, sexul și intervalul de vârstă al publicului.

Am ales să folosim acest software de la terți, deoarece respectă pe deplin confidențialitatea: nu sunt înregistrate niciodată imagini și date unice pentru o persoană. Imaginile sunt procesate local în milisecunde înainte de a fi șterse imediat și permanent.

Partenerul nostru software terț a fost auditat de un specialist european în domeniul confidențialității, care a atestat conformitatea acestuia cu cerințele impuse de legislația UE (Uniunea Europeană) privind protecția datelor.

5. Cum funcționează această tehnologie?

Software-ul procesează imaginile unui senzor optic pentru a număra și analiza, în timp real, publicul care trece prin fața unui ecran echipat. Imaginile sunt procesate local în milisecunde înainte de a fi șterse imediat și definitiv. Sunt păstrate și agregate doar datele rezultate în urma procesării imaginilor, respectiv vârsta, sexul. Aceste date sunt complet anonime, deoarece nu există nicio modalitate de a le lega de vreo persoană.

Software-ul se bazează pe detectarea feței, nu pe recunoașterea feței. Acestea sunt două tehnologii diferite. Detectarea feței urmărește doar prezența unei fețe, în timp ce recunoașterea facială urmărește și identifică o anumită persoană.

Software-ul nu poate recunoaște o anumită persoană și nu poate recunoaște dacă o persoană a fost într-o succesiune de locații diferite sau a vizitat aceeași locație de două ori. Acesta uită de persoana respectivă imediat ce aceasta a ieșit din câmpul vizual al senzorului optic. Dacă o persoană părăsește câmpul vizual al senzorului optic și se întoarce, software-ul va crede că este vorba de o persoană nouă, deoarece nu își amintește de fața pe care a văzut-o anterior.

6. Care este temeiul juridic pentru a efectua acest proces de măsurare?

Baza noastră juridică este interesul legitim al Invenda de a măsura audiența ecranelor sale și de a îmbunătăți relevanța conținutului și a publicității care este redată.

7. Cum folosim datele privind publicitatea

Utilizăm datele publicitare în următoarele scopuri:

 • Optimizarea campaniilor: Îmbunătățirea eficacității campaniilor publicitare prin analiza datelor.

 • Analiza audienței: Înțelegerea datelor demografice și a comportamentului publicului pentru a îmbunătăți direcționarea.

 • Raportare: Furnizarea clienților cu informații și analize legate de campaniile lor publicitare.

8. Schimbul de date publicitare

Putem partaja date publicitare cu:

 • Advertiseri: Partajarea datelor anonime și agregate pentru a demonstra performanța campaniei.

 • Clienți: Împărtășirea datelor anonime și agregate pentru a demonstra performanța campaniei proprii a clientului.

 • Furnizori de servicii terți: Angajarea furnizorilor terți pentru analiza datelor și optimizarea campaniilor.

9. Păstrarea datelor

Păstrăm datele publicitare pentru o perioadă rezonabilă necesară pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică, cu excepția cazului în care o perioadă de păstrare mai lungă este impusă de lege.

10. Măsuri de securitate

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele publicitare împotriva accesului, dezvăluirii, modificării și distrugerii neautorizate. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere sau stocare nu este complet sigură.

11. Opțiunile și controalele dumneavoastră

Clienții care achiziționează soluții Invenda au opțiunea de a solicita modificarea setărilor de colectare a datelor. În plus, orice utilizator ne poate contacta pentru a se informa cu privire la practicile de confidențialitate a datelor.

12. Conformitatea cu legile și reglementările

Respectăm legile și reglementările relevante privind protecția datelor care reglementează datele publicitare, inclusiv GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și alte legislații aplicabile.

13. Modificări ale prezentei politici de confidențialitate

Este posibil să actualizăm periodic această Politică de confidențialitate. Vom notifica clienții cu privire la modificările semnificative, dar clientul și utilizatorul sunt încurajați să revizuiască politica în mod regulat.

14. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la info@invendagroup.com

Prin implicarea în serviciile noastre de publicitate, sunteți de acord cu termenii descriși în această Politică de confidențialitate a datelor publicitare.