Invenda Hirdetési szolgáltatások - Adatvédelmi szabályzat

Utolsó frissítés: 29.02.2024

ARB | CanFR | DE | DK | EN I ESP | FR | IT | NL | PL | RO | SE

1. Bevezetés

Ez az Invenda Advertising Services - Adatvédelmi szabályzat ismerteti, hogyan gyűjtjük, használjuk, adjuk ki és védjük a hirdetési szolgáltatásainkkal kapcsolatos adatokat.

2. Az általunk gyűjtött információk

A reklámozással kapcsolatban különböző típusú információkat gyűjthetünk, többek között:

 • Névtelen adatok: A képernyőinterakciókkal kapcsolatos, nem személyazonosításra alkalmas információk, például a hirdetések megjelenése, a tartózkodási idő és a közönség demográfiai adatai.

 • Helyadatok: Az eszköz helyével kapcsolatos földrajzi információk.

 • Eszközadatok: Az eszközökre, kijelzőkre vonatkozó információk, beleértve az eszköz típusát, a szoftvert és az operációs rendszert.

3. Hogyan gyűjtjük az információkat

A hirdetési adatokat különböző módszerekkel gyűjtjük, többek között:

 • Optikai érzékelő és képernyő: Optikai érzékelők, képernyő és a megoldásainkba beágyazott harmadik féltől származó technológiák a közönség interakcióinak és elemzési adatainak rögzítésére.

 • Harmadik fél adatforrásai: Harmadik féltől származó adatok a közönség és a lábnyom fokozott kiszámításához.

4. Miért vannak eszközeink optikai érzékelővel felszerelve?

Az Invenda optikai érzékelőt és harmadik fél által kifejlesztett szoftvert használ a képernyőnk mellett elhaladó és a képernyőinkre tekintő emberek számának becsléséhez. A megoldás a közönség nemét és korosztályát is meg tudja becsülni.

Azért választottuk ezt a harmadik fél által gyártott szoftvert, mert az teljes mértékben tiszteletben tartja az Ön magánéletét: soha nem rögzítünk képeket, és nem rögzítünk egyetlen személyre vonatkozó egyedi adatokat sem. A képek feldolgozása helyben történik ezredmásodpercek alatt, majd azonnal és véglegesen törlődnek.

Harmadik féltől származó szoftverpartnerünket egy európai adatvédelmi szakértő auditálta, amely igazolta, hogy megfelel az EU (Európai Unió) adatvédelmi jogszabályai által előírt követelményeknek.

5. Hogyan működik ez a technológia?

A szoftver egy optikai érzékelő képeit dolgozza fel, hogy valós időben számolja és elemezze a felszerelt képernyő előtt elhaladó közönséget. A képek feldolgozása helyben történik ezredmásodpercek alatt, mielőtt azonnal és véglegesen törlésre kerülnének. Csak a képek feldolgozásából származó adatokat, azaz az életkort, a nemet tárolják és összesítik. Ezek az adatok teljesen anonimak, mivel nem lehet őket egy személyhez visszavezetni.

A szoftver az arcfelismerésen, nem pedig az arcfelismerésen alapul. Ez két különböző technológia. Az arcfelismerés csak az arc jelenlétét vizsgálja, míg az arcfelismerés egy adott személyt keres és azonosít.

A szoftver nem képes felismerni egy adott személyt, és nem képes felismerni, hogy egy személy több különböző helyszínen járt, vagy kétszer járt ugyanazon a helyszínen. Az adott személyről elfelejtkezik, amint kiment az optikai érzékelő látómezejéből. Ha egy személy elhagyja az optikai érzékelő látómezejét, majd visszatér, a szoftver azt fogja gondolni, hogy ez egy új személy, mivel nem emlékszik a korábban látott arcra.

6. Mi a jogalapunk a mérési folyamat elvégzésére?

A jogalapunk az Invenda jogos érdeke, hogy mérje a képernyők közönségét, és javítsa a lejátszott tartalom és reklám relevanciáját.

7. Hogyan használjuk fel a hirdetési adatokat

A reklámadatokat a következő célokra használjuk fel:

 • Kampányoptimalizálás: A reklámkampányok hatékonyságának javítása adatelemzéssel.

 • Közönségelemzés: A közönség demográfiai jellemzőinek és viselkedésének megértése a célzás javítása érdekében.

 • Jelentéskészítés: Az ügyfeleknek a reklámkampányaikkal kapcsolatos betekintést és elemzést nyújtani.

8. A hirdetési adatok megosztása

Megoszthatjuk a hirdetési adatokat:

 • Hirdetők: Anonimizált és összesített adatok megosztása a kampányteljesítmény bemutatása érdekében.

 • Ügyfél: Anonimizált és összesített adatok megosztása az ügyfél saját kampányteljesítményének bemutatása érdekében.

 • Harmadik fél szolgáltatók: Harmadik fél szolgáltatók bevonása adatelemzésre és kampányoptimalizálásra.

9. Adatmegőrzés

A hirdetési adatokat a jelen szabályzatban meghatározott célok teljesítéséhez szükséges ésszerű ideig őrizzük meg, kivéve, ha a törvény hosszabb megőrzési időszakot ír elő.

10. Biztonsági intézkedések

Biztonsági intézkedéseket hajtunk végre a hirdetési adatok jogosulatlan hozzáféréstől, nyilvánosságra hozataltól, megváltoztatástól és megsemmisítéstől való védelme érdekében. Az átvitel vagy tárolás egyetlen módszere sem teljesen biztonságos azonban.

11. Az Ön választási lehetőségei és ellenőrzései

Az Invenda megoldásokat beszerző ügyfeleknek lehetőségük van az adatgyűjtési beállítások módosítását kérni. Ezenkívül bármely felhasználó kapcsolatba léphet velünk, hogy érdeklődjön az adatvédelmi gyakorlatról.

12. A törvényeknek és szabályozásoknak való megfelelés

Betartjuk a reklámadatokra vonatkozó vonatkozó adatvédelmi törvényeket és rendeleteket, beleértve a GDPR-t (általános adatvédelmi rendelet) és más vonatkozó jogszabályokat.

13. A jelen adatvédelmi szabályzat módosításai

A jelen Adatvédelmi szabályzatot rendszeresen frissíthetjük. A jelentős változásokról értesítjük az ügyfeleket, de az ügyfeleket és a felhasználókat arra ösztönözzük, hogy rendszeresen tekintsék át a szabályzatot.

14. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése vagy aggálya van a jelen Adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@invendagroup.com címen.

Azzal, hogy igénybe veszi hirdetési szolgáltatásainkat, Ön elfogadja a jelen hirdetési adatokra vonatkozó adatvédelmi szabályzatban foglalt feltételeket.