Invenda Reklametjenester - Politik om beskyttelse af personoplysninger

Sidst opdateret: 29.02.2024

ARB | CanFR | DE I EN I ESP | FR | HU | IT | NL | PL | RO | SE

1. Indledning

Denne Invenda Advertising Services - Databeskyttelsespolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter data relateret til vores reklametjenester.

2. Oplysninger, vi indsamler

Vi kan indsamle forskellige typer oplysninger relateret til annoncering, herunder:

 • Anonyme data: Ikke-personligt identificerbare oplysninger relateret til skærminteraktioner, såsom annoncevisninger, dvæletid og målgruppedemografi.

 • Placeringsdata: Geografiske oplysninger forbundet med enhedens placering.

 • Enhedsdata: Oplysninger om enhederne, skærme, herunder enhedstype, software og operativsystem.

3. Hvordan vi indsamler oplysninger

Vi indsamler reklamedata gennem forskellige metoder, herunder:

 • Optisk sensor og skærm: Optiske sensorer, skærme og tredjepartsteknologier indlejret i vores løsninger for at opfange publikumsinteraktioner og analyser.

 • Tredjeparts datakilder: Data indhentet fra tredjepartskilder til forbedret beregning af målgruppe og fodaftryk.

4. Hvorfor er vores enheder udstyret med en optisk sensor?

Invenda bruger en optisk sensor og tredjepartsudviklet software til at estimere antallet af mennesker, der går forbi og kigger på vores skærme. Løsningen kan også estimere publikums køn og aldersgruppe.

Vi har valgt at bruge denne tredjepartssoftware, da den fuldt ud respekterer dit privatliv: ingen billeder og ingen data, der er unikke for en person, bliver nogensinde registreret. Billeder behandles lokalt på millisekunder, før de slettes øjeblikkeligt og permanent.

Vores tredjepartssoftwarepartner er blevet auditeret af en europæisk privatlivsspecialist, som har bekræftet, at den overholder kravene i EU's (Den Europæiske Unions) databeskyttelseslovgivning.

5. Hvordan fungerer denne teknologi?

Softwaren behandler billederne fra en optisk sensor for i realtid at tælle og analysere det publikum, der passerer foran en udstyret skærm. Billederne behandles lokalt på millisekunder, før de slettes øjeblikkeligt og permanent. Kun de data, der fremkommer ved behandlingen af billederne, f.eks. alder og køn, gemmes og aggregeres. Disse data er helt anonyme, da der ikke er nogen måde at linke disse data tilbage til et individ.

Softwaren er baseret på ansigtsgenkendelse, ikke på ansigtsgenkendelse. Det er to forskellige teknologier. Ansigtsdetektering ser kun efter tilstedeværelsen af et ansigt, mens ansigtsgenkendelse ser efter og identificerer en bestemt person.

Softwaren kan ikke genkende en bestemt person og kan ikke genkende, at en person har været på en række forskellige steder eller har besøgt det samme sted to gange. Den glemmer personen, så snart hun/han er gået ud af den optiske sensors synsfelt. Hvis en person forlader den optiske sensors synsfelt og kommer tilbage, vil softwaren tro, at det er en ny person, da den ikke kan huske det ansigt, den tidligere har set.

6. Hvad er vores juridiske grundlag for at udføre denne måleproces?

Vores juridiske grundlag er Invendas legitime interesse i at måle publikum på sine skærme og forbedre relevansen af det indhold og de reklamer, der afspilles.

7. Sådan bruger vi reklamedata

Vi bruger reklamedata til følgende formål:

 • Optimering af kampagner: Forbedring af effektiviteten af reklamekampagner gennem dataanalyse.

 • Målgruppeanalyse: Forståelse af målgruppens demografi og adfærd for at forbedre målretningen.

 • Rapportering: At give kunderne indsigt og analyser i forbindelse med deres reklamekampagner.

8. Deling af reklamedata

Vi kan dele reklamedata med:

 • Annoncører: Deling af anonymiserede og aggregerede data for at demonstrere kampagnens ydeevne.

 • Kunder: Deling af anonymiserede og aggregerede data for at demonstrere kundens egen kampagnepræstation.

 • Tredjeparts tjenesteudbydere: Inddragelse af tredjepartsudbydere til dataanalyse og kampagneoptimering.

9. Opbevaring af data

Vi opbevarer reklamedata i en rimelig periode, der er nødvendig for at opfylde de formål, der er skitseret i denne politik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet ved lov.

10. Sikkerhedsforanstaltninger

Vi implementerer sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte reklamedata mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring og ødelæggelse. Ingen metode til transmission eller opbevaring er dog fuldstændig sikker.

11. Dine valg og kontrolmuligheder

Kunder, der køber Invenda-løsninger, har mulighed for at anmode om ændringer af dataindsamlingsindstillinger. Derudover kan alle brugere kontakte os for at forhøre sig om databeskyttelsespraksis.

12. Overholdelse af love og regler

Vi overholder relevante databeskyttelseslove og -forordninger, der regulerer reklamedata, herunder GDPR (General Data Protection Regulation) og anden gældende lovgivning.

13. Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum. Vi vil underrette kunderne om væsentlige ændringer, men kunder og brugere opfordres til at gennemgå politikken regelmæssigt.

14. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på info@invendagroup.com

Ved at bruge vores reklametjenester accepterer du de vilkår, der er beskrevet i denne politik om beskyttelse af reklamedata.